Naturalny ser krowi oraz jogurty | Beata Stopyra-Morawska

Działalność, którą prowadzę, polega na przetwórstwie mleka krowiego pochodzącego głównie z własnego gospodarstwa. Wytwarzam gamę produktów mlecznych, tj. jogurty, kefiry, sery i twarożki, z których każdy charakteryzuje indywidualnie opracowana technologia produkcji, co uznaję za swój osobisty sukces.

Od kiedy tylko sięgam pamięcią, mleko i wyroby z nim związane stanowiły jeden z kluczowych elementów jadłospisu człowieka. Dziś, klienci poszukują najwyższej jakości żywności ekologicznej, a moja oferta w pełni odpowiada ich preferencjom. Wytwarzane produkty sprzedajemy na wiejskich targowiskach, dostarczamy do sklepów spożywczych, m.in. w Parzęczewie, ale także dowozimy pod wskazany adres odbiorcy.

Serdecznie zachęcam do odwiedzenia prowadzonej przeze mnie strony na portalu społecznościowym i skosztowania mlecznych specjałów.

533 133 236